Pia Myllynen aloittaa Esprit-yrittäjänä Lahden Karismassa

Esprit’ssä jo pitkään työskennellyt Pia Myllynen aloittaa marraskuussa Esprit -yrittäjänä Lahden Karismassa.

5.11.2020 Lahden Karisma -kauppakeskukseen aukeaa jälleen Esprit -myymälä, joka on Covid’n takia ollut suljettuna. Myymälä saa uuden yrittäjän, kun Pia Myllynen aloittaa siellä yrittäjänä.

Myllysellä on pitkä kokemus Esprit’ssä työskentelystä. Hän on toiminut kaikkiaan lähes 13 vuoden ajan eri tehtävissä Esprit’ssä. Myllynen aloitti ensin myymäläpäällikkönä Lahden Trio -kauppakeskuksessa, josta siirtyi myymäläpäälliköksi Lahden Karisma -kauppakeskukseen ja Vantaan Jumbo -kauppakeskukseen. Myymäläpäällikkövuosien jälkeen Esprit -ketju kutsui Myllysen mukaan työskentelemään ketjun tukkutiimiin vastaamaan asustelinjasta.

Veri veti kuitenkin Myllystä takaisin myymäläpäällikön tehtäviin Lahteen, Karismaan. Pitkään siellä työskennelleenä, Myllynen tunteekin Lahden asiakaskunnan perusteellisesti ja rakastaa asiakaspalvelua. Myös yrittäjyys Esprit-ketjussa kiinnosti Myllystä. Kun yrittäjän paikka Karisman Esprit’ssä aukesi, siitä seurasi neuvottelut ketjun kanssa. Neuvottelut tuottivat tulosta ja Myllynen aloittaa tutussa Karisman myymälässä yrittäjänä 5.11.2020.

Esprit- ketjun Head of Wholesale and Retail, Finland and Baltics, Piia Rossi on iloinen Myllysen aloittaessa heillä yrittäjänä ja vielä rohkeasti tällaisena haastavana aikana. Rossi kertoo Myllysen tuntien uuden yrittäjän olevan kuuluisa juuri erinomaisesta asiakaspalvelustaan. ”Taannoin Vierumäellä käydessäni kuulin heidän työntekijöiltään kuinka harmissaan olivat Karisman liikkeen sulkemisesta, liikkeessä oli parasta asiakaspalvelu mitä voi saada. Onneksi sain välitettyä ilouutisen uudesta avauksesta”, Rossi toteaa.

Karsiman Esprit’ssa löytyy niin naisten kuin miestenkin valikoima, ja yhä useammat tuotteet ovat kierrätetyistä materiaaleista tai muuten kestävän kehityksen mukaisesti tuotettuja. ”Luonto ja kestävä kehitys ovat kuuluneet Esprit’n DNA’han jo perustamisvuodessta 1968 alkaen, ja brändimme  toi  esimerkiksi markkinoille jo vuonna 1992 ensimmäisen ekopuuvilla-kokoelman - tuolloin eivät kuluttajat vielä kiinnostuneet aiheesta. Nyt onneksi asiakas on yhä vastuullisempi ja  tiedostavampi, ja voimme tarjota kattavan valikoiman eettisiä tuotteita. Olemme esimerkiksi käyttäneet kesäkuusta lokakuuhun mennessä tänä vuonna mallistoomme yli 10,6 miljoonaa muovipulloa, yhden esimerkin mainitakseni.”, Rossi kertoo. Karisman yrittäjä  Pia Myllynen kokeekin, että eettisyys ja laadukkaat ajattomat tuotteet palvelevat lahden kuluttajakuntaa parhaiten.

Franchise News 15.10.2020