Mehtäherra Oy franchisingyrittäjäksi UPM Metsän pohjoiseen yksikköön

UPM Metsän metsänhoitopalveluiden myyntiin ja toteutukseen erikoistunut franchisingketju laajenee pohjoiseen.

Ketjuun liittyy metsäpalveluyritys Mehtäherra Oy, joka toimii jatkossa franchisingyrittäjänä UPM Metsän koko pohjoisen yksikön alueella 15.2.2021 alkaen. Mehtäherra Oy vastaa jatkossa alueen metsänhoito-operaatioista sekä myy metsäpalvelut yksityisille metsänomistajille.

Vuonna 2018 perustettu metsänhoitopalveluiden franchisingketju käynnistyi ensin Etelä-Suomen alueella. Vuosina 2019 ja 2020 ketju laajentui, ja se kattaa nyt koko UPM Metsän toimialueen. Ketjun tavoitteena on tehostaa metsänhoitopalveluiden toteutusta ja myyntiä Suomessa.

”Olemme saaneet paljon hyvää palautetta, ja ketju on osoittautunut laadukkaaksi metsänhoidon palvelukanavaksi metsänomistajille. Haluamme olla metsänhoidon edelläkävijä Suomessa, ja olemme iloisia saadessamme ketjuumme ammattitaitoisen Mehtäherra Oy:n ja laajentaessamme metsänhoidonpalveluita pohjoiseen”, kertoo franchisingliiketoiminnan päällikkö Timo Niemelä.

UPM Metsä

Yrittäjärekrytointi tehtiin yhteistyössä Ketju.fi yrittäjärekrytointipalvelujen kanssa. UPM Metsä on nyt franchisingyrittäjien osalta täynnä eli ketjuun ei haeta tällä hetkellä uusia yrittäjiä.