Kotipizza-yrittäjinä Klaukkalassa ovat aloittaneet Afrin, Hoque ja Shifullah

Klaukkalaan on avautunut 1.6. uusi Kotipizza-ravintola. Kotipizza-ketjun uutta ravintolaa ovat lähteneet luotsaamaan yrittäjinä toimivat ystävykset Tania Afrin, Mahmudul Hoque ja Mohammad Shifullah.

Afrin toimii ravintolassa yhteyshenkilönä ja Hoque ja Shifullah osallistuvat operatiiviseen toimintaan.

Klaukkalan Kotipizzan yrittäjinä toimivat Mahmudul Hoque (kuvassa vasemmalla), Tania Afrin (keskellä) sekä Mohammad Shifullah (oikealla).

Alun perin Hoque ja Afrin tutustuivat jo opiskeluaikana opiskellessaan yliopistossa kotimaassaan Bangladeshissa. Yrittäjäperheistä lähtöisin olevilla Hoquella ja Afrinilla on molemmilla kaupallinen korkeakoulukoulutus sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja esimiestyöskentelystä elintarvikealalla. Hoque on työskennellyt aikaisemmin pikaruokaravintola-alalla esimiehenä. Afrin on ollut mukana vapaaehtoistoiminnassa eri järjestöissä, jotka kamppailevat kestävän kehityksen puolesta sekä ilmastonmuutosta ja nälänhätää vastaan, ja näin vastuullisuuden arvot ovatkin hänelle sydämen asia.

Kaikkia yrittäjiä yhdistää yhteinen tekijä: kiinnostus yrittäjyyttä kohtaan ja halu tehdä kovasti työtä menestyksen eteen. Tuoreita yrittäjiä kiehtoo Kotipizza-konseptin vastuullinen toiminta, jatkuva toiminnan kehittäminen, hyvä tuote sekä ketjun hyvämaineisuus ja suomalaisuus.

Franchise News 24.6.2020