KOTIPIZZA-työntekijöistä yrittäjiksi

Savonlinna Kotipizza sai uudet yrittäjät, kun Sirajul Prodhan ja Eusuf Kamal aloittivat siellä yrittäjinä 1.2.2023. Prodhanilla ja Kamalilla on molemmilla jo vuosien kokemus Kotipizzassa työskentelystä.

Ennen Kotipizza-yrittäjyyttä sekä Sirajul Prodhan että ja Eusuf Kamal olivat ehtineet työskennellä vuosia Etelä-Suomen eri Kotipizzoissa. Prodhan aloitti Helsingissä Lönnrotinkadun Kotipizzassa vuonna 2016. Tämän lisäksi hän on työskennellyt Helsingissä Konalan, Kannelmäen kauppakeskus Kaaren, Oulunkylän, Alppilan ja Arabian Kotipizzoissa sekä Espoossa Niittykummun ja Matinkylän Kotipizzoissa aina vuoteen 2022. Prodhan toimi kokkina, asiakaspalvelu- ja ravintolapäällikön tehtävässä. Prodhanin tavoin myös Kamal on työskennellyt ennen yrittäjyyttään Kotipizzassa eri tehtävissä, vuodesta 2019 vuoteen 2022 asti.

Vuosien Kotipizza-työskentelyajan jälkeen Prodhan ja Kamal kiinnostuivat Kotipizza-yrittäjyydestä. ”Yrittäjyys ja ennen kaikkea franchisingyrittäjyys tutussa Kotipizza -ketjussa tuntui hyvältä ja varsin luonnolliselta vaihtoehdolta. Päätöstä tuki se, että me molemmat tunsimme jo entuudestaan Kotipizzan toiminnan ja osasimme molemmat tehdä kaikkea, aina pizzan valmistuksesta asiakaspalveluun. Näin päädyimme hakemaan itse Kotipizza-yrittäjiksi.” Prodhan kertoo.

Franchise News 10.3.2023