Haemme rekrytointikonsultteja

Toimintamme laajentuessa haemme nyt lisää rekrytointikonsultteja dynaamiseen joukkoomme. Tehtävä on pääasiallisesti monipuolista ja vastuullista rekrytointiprosessin hoitamista. Toimit linkkinä asiakasketjun ja rekrytoitavien yrittäjien välillä.

Sinulla on kokemusta henkilörekrytoinnista. Eduksi tehtävän hoitamisessa on, jos olet toteuttanut suorahakuja. Olet aktiivinen ja tartut rohkeasti puhelimeen. Osaat työskennellä itsenäisesti ja johdonmukaisesti ja reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Tässä tehtävässä menestyminen vaatii sinnikkyyttä ja kunnianhimoa. Nautit kommunikoinnista asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa sekä ymmärrät asiakkaiden tarpeet. Asiakaskuntamme on kansainvälistä, joten erinomainen englanninkielen taito on edellytys.     

Voit toimia joko oman yrityksesi kautta laskuttaen työstä tai työsuhteisena työntekijänä.

Mikäli tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, ota rohkeasti yhteyttä ja myy itsesi meille.

Lähetä CV ja hakemus osoitteeseen: rekrytointi@ketju.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ketjufi Yrittäjärekrytointipalvelut Oy, toimitusjohtaja Mika Pamilo, +358 40 765 9526, mika.pamilo@ketju.fi

 
”Ketju.fi tarjoaa räätälöityjä yrittäjärekrytointipalveluja erikokoisille kotimaisille ja ulkomaalaisille ketjuyrityksille. Haemme eri ketjuille yrittäjiä heidän tarpeidensa mukaan, mm. franchisingyrittäjiä, edustajayrittäjiä, partnereita, master franchiseeta, lisenssinhaltijoita ja maaedustajia. Tukena tässä käytämme omaa rekrytointiportaaliamme www.ketju.fi.

Ketju.fi on osa FranCon Groupia, mikä on alansa johtava, pelkästään franchisingtoimintaan keskittynyt asiantuntijayritys Suomessa. Tarjoamme palveluitamme neljällä eri brändillä liiketoiminta-alueittain: konsultointipalvelut - FranCon Franchise Consulting (www.francon.fi), koulutuspalvelut – Franchise Business College (www.fbc.fi), rekrytointipalvelut – Ketju.fi (www.ketju.fi)  sekä viestintä- ja tapahtumapalvelut – Franchise News (www.franchisenews.fi). Asiakkainamme on sekä toimivia ketjuja ja yrittäjiä että franchisingista kiinnostuneita yrityksiä ja yrittäjiä. Tarjoamme palveluita myös alan sidosryhmille.

Olemme palvelleet sekä kotimaisia että kansainvälisiä ketjuja ja yrittäjiä jo vuodesta 1994. Franchisingtoiminnan kokemuksestamme kertoo se, että olemme olleet kehittämässä suurinta osaa maassamme toimivista franchisingketjuista. Asiakkainamme on ollut niin pieniä paikallisia yrityksiä kuin monikansallisia suuryrityksiäkin palvelualoilta teollisuuteen, Suomesta ja maailmalta. Toimimme aktiivisena jäsenenä sekä Pohjoismaiden edustajana kansainvälisessä franchisingkonsulttien IFCN yhteistyöverkostossa (www.ifcn-international.com) ja olemme Suomen Franchising –Yhdistyksen (www.franchising.fi) yhteistyökumppani.”