BÄR BAR -ketju kasvaa, uusi toimipiste ja yrittäjä aloittivat Turussa

Suomalaista superfoodia hyödyntävä ketju Bär Bar on avannut uusia toimipisteitä nopealla tempolla. Bär Bar on suomalaiseen superfoodiin keskittyvä smoothie- ja sandwichbaariketju, joka valmistaa ja myy tuotteita kotimaisista marjoista ja kaurasta. Ensimmäinen Bär Barin smoothie- ja sandwichbaari avautui Helsingin keskustaan vuonna 2018. Ketjun uusin toimipiste avautui Turkuun helmikuussa 22. 

Kristiinankatu 10:ssa sijaitsevassa Bär Bar-smoothie- ja sandwichbaarissa yrittäjänä toimii Auli Tammela. Ennen Bär Bar -yrittäjyyttä Tammela teki pitkän uran Alkolla. Viimeisimmässä roolissaan hän toimi valikoimamestarina.

Bär Barin toimitusjohtaja Petri Vilpponen kertoo ketjun Turun toimipisteen lähteneen erittäin hyvin käyntiin. ”Olemme tosi innoissamme Bär Barin saamisesta Turkuun ja konsepti onkin otettu erittäin hyvin vastaan. Auli on mahtava ihminen ja sopii arvoiltaan hienosti Bär Bar -perheeseen. Hänellä on hieno kyky pysyä rauhallisena, mikä tuli tarpeeseen, kun pisteen kysyntä räjähti heti ensimmäisinä päivinä”, Vilpponen kertoo tyytyväisenä.

Franchise News 29.3.2022