OVV Asuntopalvelut - franchisingyrittäjä

OVV Asuntopalvelut on itsenäisistä yrittäjistä muodostuvan franchisingketjun johtamisyhtiö, joka on osa Investors House Oyj -konsernia. OVV:n toimialana on yksityisten sijoitusasuntojen vuokravälitys ja hallinnointi, myynti sekä toimitilavälitys osalla toimistoja. OVV -ketju on toiminut vuodesta 1994.
Kokonaispalvelun yksityisasiakkaille tarjoaa OVV-ketjun yrittäjät ja yritysasiakkaille Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy. Vuokrauksen johto, koottu raportointi ja koordinointi samoin kuin transaktio- ja rahoituspalvelut sekä isännöinti ja taloushallinto on keskitetty Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy:lle Helsingin yksikköön.

OVV:n nykyisiä toiminta-alueita ovat:
Helsinki – Hyvinkää – Hämeenlinna– Joensuu – Jyväskylä – Kuopio – Lahti – Lappeenranta – Oulu – Pori – Rauma – Tampere – Turku – Vaasa.

Vuodesta 1994 toimineella OVV:lla on asiakkaina lähes 10 000 yksityistä sijoittajaa, yritystä ja yhteisöä.

OVV brändi on maakunnissa tunnettu ja useassa kasvukeskuksessa OVV on alueen suurin välittäjä. OVV -ketjun välittämien vuokrasopimusten määrä vuonna 2019 oli yhteensä noin 4.500 kpl. Kasvu on ollut nopeinta vuokravälitysten lisäksi OVV Kokonaispalvelussa (asuntojen hallinnointipalvelu), joka edelleen jatkaa kasvuaan.

Ketjun perustamisvuosi: 1994
Ketjun alkuperämaa: Suomi
Yksiköiden määrä Suomessa: 11
Yksikön alkuinvestointivaatimus: 20.000-50.000
Yksikön keskimääräinen työntekijöiden määrä: 1-5
Yksikön keskimääräinen liikevaihto: -

Ketjumme yrittäjän toiminta:

OVV ketjun yrittäjä tuntee asuntosijoittamisen ja hän osaa ammattimaisen vuokravälityksen. Lisäksi hän hoitaa kokonaisvaltaisesti vuokrasuhteita, kun asiakas on ostanut OVV Kokonaispalvelun. Yrittäjä osallistuu aktiivisesti alan koulutuksiin ja kehittää toimintaansa yhdessä muiden OVV ketjun yrittäjien kanssa palvellakseen asiakkaitaan ammattitaitoisesti - niin vuokralaisia kuin vuokranantajiakin. Yrittäjä tuntee vuokravälityksen ja asuntosijoittamisen prosessit sekä vuokrauksen ja asuntosijoittamisen markkinatilanteen erityisesti omalla alueellaan.

OVV ketjun yrittäjät eivät kilpaile keskenään - vahvuus syntyy yhteistyöstä ja yhdessä toimimisesta. OVV yrittäjät tekevät yhdessä hyvin paljon asioita, koska yhdessä toimimalla kaikki saavat enemmän, etkä yrittäjänä jää yksin.

OVV ketjun yrittäjä voi perustaa toimialueelleen useampia toimipisteitä oman kykynsä mukaan.

Millaista yrittäjää haemme:

Haemme liiketoiminnan jatkajia Vaasaan (sekä Seinäjoki).

- Vaasaa ja Seinäjokea hoidetaan tällä hetkellä Tampereelta käsin. Toiminta on vielä hyvin vaatimantonta molemmissa kaupungeissa. Uusi yrittäjä perustaa oman toimipisteen Vaasaan ja/tai Seinäjoelle, jota lähtee aktiivisesti kehittämään nykyisten asiakkuuksien pohjalta.

Näiltä liiketoiminnan jatkajilta toivomme valmiita verkostoja alueella sekä ymmärrystä ja omaa kokemusta/ymmärrystä asuntosijoittamisesta.

OVV Asuntopalvelut kehittyy voimakkaasti ja innovatiivisesti. OVV ketjun vahvuus perustuu yrittäjien keskinäiseen toimivaan yhteistyöhön, joten yrittäjältä vaaditaan yhteistyökykyä ja halukkuutta olla mukana innostuneessa yrittäjäyhteisössä - Yhdessä toimimalla olemme enemmän!

Yrittäjän ei ole tarpeen tuntea alaa etukäteen, sillä ketju antaa hyvän koulutuksen ja käytännön opastuksen. Alan toimijoilla pitää olla riittävä ammattitaito, joten yrittäjällä on oltava LVV-tutkinto tai valmius hankkia se. Yrittäjän on oltava ulospäin suuntautunut, asiakaspalveluhenkinen ja innostunut verkostoitumaan omalla alueellaan. Eduksi on kiinteistöalan tuntemus ja kokemus asuntosijoittamisesta. Yrittäjältä edellytetään lisäksi kunnossa olevaa taloutta ja paikallistuntemusta, innostusta ihmisläheiseen asiakastyöhön ja motivaatiota oppia.

Toimintaamme ja työyhteisöihimme voi tutustua OVV ketjun Facebook -sivuston lisäksi toimistojen paikallisilla sivuilla kuten OVV Asuntopalvelut Kuopio, OVV Asuntopalvelut Tampere, jne

OVV ketjun yrittäjät tekevät töitä koko henkilökuntansa kanssa intohimoisesti. Heillä on kova halu auttaa sekä vuokralaisia että vuokranantajia.

Mikäli koet intohimoa alalle sekä yrittäjyyteen ja olet valmiiksi verkostoitunut alueellasi, ota yhteyttä. Katsotaan yhdessä, onko paikkakunnallasi mahdollisuutta OVV yrittäjyyteen ellei edellä mainitut paikkakunnat ole sinulle sopivia.

Ketjumme tarjoaa yrittäjälle:

Tarjoamme paikallisen osaamisen kaikilla keskeisillä markkinoilla. Koko maan laajuinen paikallisuus syntyy yhdistelmästä yrittäjyyttä ja ketjuohjausta.

OVV ketju tarjoaa:
- hyvän alkukoulutuksen
- rahoitusneuvonnan
- tuen toiminnan aloituksessa
- avun toimitilan valinnassa
- liiketoiminnan ohjauksen
- säännöllisen ketjun koulutuksen ja ammattitaidon vahvistamisen
- välitysjärjestelmän
- juridiset palvelut
- mainospalvelut
- myynnin tuen

Luonnollisesti muiden OVV ketjun yrittäjien tuki on tarvittaessa apuna koko yrittäjäuran ajan. Ketjutapaamisia on vähintään kaksi kertaa vuodessa, joissa on sekä koulutusta että yhdessä suunnittelua. Tavoitteena on antaa jokaiselle OVV yrittäjälle entistä paremmat edellytykset menestyä omalla alueellaan.